image

- Een webshop vol met originele dameskleding -

Tot 3XL Vanaf €50,- gratis verzending binnen Nederland

Ben jij klaar met het kopen van saaie kleding in Nijmegen of een andere stad en ben je op zoek naar een toffe webshop waar ze originele dameskleding verkopen? Bij Heart kun je online terecht voor aparte damesmode van goede kwaliteit. Je kunt onze unieke dameskleding vanuit heel Nederland bestellen, het maakt niet uit of je in Nijmegen of Zwolle woont. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou bezorgd wordt.

Bekijk de volledige collectie

Bekijk onze webshop en bestel jouw originele dameskleding

Of je nu in Nijmegen, Breda of Groningen woont, je bestelt jouw originele en unieke dameskleding in de webshop van Heart. Wij ontwerpen, creëren en produceren zelf de aparte damesmode die je online bij ons kunt kopen. Voor onze speciale producten vinden wij kleinschaligheid erg belangrijk. Bij ons ben je verzekerd van origineel Dutch design. Wij bieden onze originele dameskleding in onze webshop aan in verschillende maten, van XS tot XXXL. Zo zit jouw maat er altijd wel tussen!

Een breed online assortiment met aparte damesmode

In onze webshop bieden we een breed assortiment originele dameskleding aan. Zo hebben we moderne damesbroeken met en zonder print, maar ook kleurrijke jurken. Verder kun je online ook terecht voor onder andere de volgende aparte damesmode:

  • Tops
  • Jassen
  • Rokken
  • Sweaters
  • Tunieken

Wij versturen onze unieke dameskleding vanaf onze locatie in Nijmegen

Wij versturen onze unieke en originele dameskleding vanaf onze locatie in Nijmegen. Heb je in onze webshop originele en unieke dameskleding besteld, dan versturen wij deze zo snel mogelijk vanaf onze locatie in Nijmegen. Binnen een aantal dagen kun jij je nieuwe kleding aan. Past de kleding niet? Dan kun je de originele kleding binnen 14 werkdagen terugsturen. In onze algemene voorwaarden lees je hier alles over, maar ook over de levering van jouw originele kleding naar jouw woning in Nijmegen of elders in Nederland.

Maak gebruik van onze goede service

Heb je vragen over de aparte damesmode die wij online aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je meer informatie wilt over het terugsturen van originele kleding of andere vragen, kun je altijd contact met ons opnemen. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar webshop@heart.nl.

 

Duurzaamheid: 

 

We zijn een relatief klein bedrijf en proberen de duurzaamheid absoluut in het oog te houden. 

Als voorbeeld hebben we een linnen uit India die gecertifieerd is, ( gots) 
We zijn een bedrijf met 2 collecties per jaar, we doen dus niet mee met de fast-fashion van deze tijd. Ook wordt onze kleding veelal in een keer geleverd vanuit het land van herkomst, dus geen extra vervuilende transport momenten. Daarnaast hebben we geen overproductie, de kleding die we produceren is (redelijk) tijdloos en wordt over een langere periode verkocht.
 
Ook proberen we op een andere manier aan duurzaamheid te werken door plastic zakken waar de kleding in geleverd wordt te hergebruiken, zoveel mogelijk te fietsen met onze goederen naar de werkplek, webshop etc.  Het zijn de kleine gebaren waarin wij onze verantwoordelijkheid nemen.