image

- Aparte dameskleding -

Tot 3XL Vanaf €50,- gratis verzending binnen Nederland

Wil jij er graag goed uitzien en heb je een unieke, aparte smaak als het op dameskleding aankomt? Dan komt dat goed uit! Bij Heart hebben wij namelijk alleen maar aparte en unieke dameskleding. Wij verkopen niet alleen de kleinste maten, maar onze kledingstukken zijn bij ons verkrijgbaar in maten variërend van XS tot XXXL. Hierdoor kan iedere vrouw genieten van de aparte en originele kleding die wij online verkopen.

Bekijk de volledige collectie

Aparte dameskleding van origineel Dutch design

Van kleurrijke jurken tot stoffen damesbroeken met een unieke print. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. De aparte kleding die wij online verkopen, zijn van origineel Dutch design. Wij ontwerpen, produceren en verkopen onze unieke dameskleding helemaal zelf. Dit doen we op kleinschalige basis, zodat jij altijd een uniek kledingstuk in jouw kledingkast kunt hangen. Bij Heart vinden we het belangrijk dat alle vrouwen zich gemakkelijk, jong én speciaal voelen. Dit willen wij bereiken door een kleurrijke en aparte kledingcollectie met unieke prints online te verkopen.

Bestel online onze aparte kleding

Wanneer je ons unieke assortiment met aparte dameskleding bekijkt en leuke kledingstukken voor jouw kledingkast ziet, voeg je deze toe aan je winkelmandje. Heb je alles gevonden in onze webshop waar je naar op zoek was? Plaats dan eenvoudig jouw bestelling online en krijg je aparte kleding zo snel mogelijk thuisbezorgd. Heb je vragen over onze aparte dameskleding of wil je meer weten over de leveringstijd of het plaatsen van je bestelling? Stuur dan een e-mail naar webshop@heart.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.